Darvan is uw specialist in AdBlue!

Elk jaar verkopen we miljoenen liters AdBlue aan meer dan 1.000 klanten.
Wat Darvan echter echt onderscheidt, is ons vermogen om onze diensten te leveren
op een manier die is afgestemd op uw individuele behoeften. Of u nu 10 liter of
duizenden liters nodig hebt. Wij staan altijd klaar voor een snelle, vriendelijke en
betrouwbare service.
“We zijn alleen tevreden als u dat bent”

10 liter

AdBlue 10 liter bussen van Darvan zijn de gemakkelijke oplossing voor personen- en bedrijfswagens met AdBlue.

De bussen zijn voorzien van een schenktuit die in de zijkant is aangebracht. Hierdoor kan de consument de schenktuit gemakkelijk aan de bovenkant van de bus aanbrengen waardoor het product gemakkelijk kan worden gegoten in de AdBlue-tank.

210 liter

Vaten van 210 liter AdBlue van Darvan zijn ideaal voor matige gebruikers van AdBlue. Werkt u in de agrarische sector en heeft u enkele machines in gebruik, bent u garagist of een transporteur met bestelwagens dan is dit de perfect oplossing.

Indien gewenst leveren wij ook onze AdBlue vaten met personal labeling.  

IBC

AdBlue in een IBC-container van 1000 L is de meest economische oplossing voor grotere gebruikers. Voor optimaal gebruiksgemak zijn onze IBC-containers uitgerust met een CDS-systeem en een zwaartekrachttoevoer. In combinatie met een elektrische Piusi pomp beschikt u over een geweldig AdBlue tanksysteem aan huis. 

Bulk

Bulkleveringen zijn dé ideale oplossing voor grotere wagenparken. Of het nu gaat om 1000 of 10 000 of zelfs een volle tankwagen, Darvan komt tot bij u. Zo bespaart u tijd en geld.

Bij Darvan beschikken we over verschillende tankwagens die u beleveren. Alle bulkleveringen worden gemeten, zodat u alleen betaalt voor wat er wordt geleverd.

Wat is AdBlue

AdBlue is een waterachtige ureumoplossing die schadelijke NOx in de uitlaatgassen van uw dieselvoertuig omzet in onschadelijke stikstof en waterdamp. Het vermindert daardoor aanzienlijk de emissies van stikstofoxiden (NOx) die een belangrijke bron van luchtvervuiling zijn en smog veroorzaken. En dat is een goede zaak voor de kwaliteit van onze lucht en het milieu.

AdBlue is in ieder geval geen brandstof of brandstofadditief dus moet het worden opgeslagen in een aparte voorziene tank in uw voertuig. Het wordt geïnjecteerd in het uitlaatsysteem, tussen de motor en de SCR-katalysator. De waterachtige vloeistof is niet gevaarlijk, brandbaar noch explosief. Het is biologisch afbreekbaar en bevriest bij een temperatuur van -11°C. 

Onze producent

U bent verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig product, vervaardigd bij Yara te Sluiskil in Nederland onder een VDA-goedgekeurde AdBlue®-licentie.

Aangezien Darvan zich officiële distributeur van de grootste producent ter wereld mag noemen zijn uw bevoorradingen de meest betrouwbare en veilige oplossing voor uw materiaal. Of u nu een distributeur bent voor particulieren of een professional met personenauto’s of vrachtwagens, wij hebben oplossingen op maat voor u.

Verbruik

Algemeen gesproken moet u een AdBlue verbruik verwachten van 4% tot 6% van het dieselverbruik.

Met andere woorden, u verbruikt ongeveer 5 liter AdBlue per 100 liter diesel, of ongeveer 1,5 liter AdBlue per 100 km gereden op de weg. Dit betekent dat u uw AdBlue tank veel minder vaak hoeft te vullen dan uw dieseltank.

Indien correct opgeslagen, heeft AdBlue een houdbaarheidsduur van 12 maanden.

 

Heeft u interesse ? Aarzel dan zeker niet,
vraag vrijblijvend een offerte aan of contacteer ons