Darvan ook uw specialist in Optispray!

OptiSpray en OptiBlue hebben dezelfde werking als AdBlue met uitzonderding dat er een zeepoplossing aan toegevoegd wordt die kristallisatie van de AdBlue
tegengaat in uw SCR-systeem.

waarom kiezen voor
optispray of optiblue

In bepaalde werkingsomstandigheden is de temperatuur van de uitlaatgassen niet voldoende hoog voor een volledige reactie van de Adblue. Er kunnen zich dan kristallen vormen die het SCR-systeem blokkeren, waardoor het voertuig tot stilstand kan komen. OptiBlue zorgt voor optimale verneveling waardoor ook bij lagere temperaturen een volledige reactie plaatsvindt zonder kristallisatie in het SCR-systeem.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN
OPTISPRAY & OPTIBLUE?

Beide producten hebben dezelfde werking, namelijk het voorkomen van kristallisatie in uw SCR-katalysator. OptiSpray is een merknaam van Yara terwijl OptiBlue een merknaam van Darvan is.

Het verschil zit er in hoe men het product tot bij u levert. OptiSpray laden wij rechtstreeks bij de producent, Yara, die de zeepoplossing meteen bij de AdBlue toegevoegd. Met OptiBlue, ons eigen merk, hebben wij het voordeel dat we de zeepoplossing in concentraat steeds bij ons hebben. Wij voegen deze dan ter plaatse samen met uw AdBlue toe tot een homogeen mengsel.

Heeft u interesse ? Aarzel dan zeker niet,
vraag vrijblijvend een offerte aan of contacteer ons