Darvan ook uw specialist in Optispray!

OptiSpray is AdBlue met een zeepoplossing aan toegevoegd die de kristallisatie van AdBlue tegengaat in uw SCR-systeem.

waarom kiezen voor
optispray

In bepaalde werkingsomstandigheden is de temperatuur van de uitlaatgassen niet voldoende hoog voor een volledige reactie van de Adblue. Er kunnen zich dan kristallen vormen die het SCR-systeem blokkeren, waardoor het voertuig tot stilstand kan komen. OptiSpray zorgt voor optimale verneveling waardoor ook bij lagere temperaturen een volledige reactie plaatsvindt zonder kristallisatie in het SCR-systeem.

OptiSpray™ door Yara

Net als transportvoertuigen zijn de meeste landbouw- en bouwmachines nu uitgerust met Selectieve Katalytische Reductie (SCR) om volledig te voldoen aan de emissievoorschriften. De SCR-katalysator heeft AdBlue® of andere ureumoplossingen nodig om te kunnen functioneren.

OptiSpray™ is ontwikkeld en gepatenteerd door Yara – ’s werelds grootste AdBlue® producent – specifiek voor landbouwtoepassingen en andere gevallen waarin motoren met tussenpozen werken. OptiSpray™ voorkomt de vorming van afzettingen in het SCR-systeem. Het is gebaseerd op een ureumoplossing van 32,5% en voldoet aan de zuiverheidsspecificaties van de ISO 22241-norm voor AdBlue®.

Verlaag de stilstand van uw voertuig en de onderhoudskosten voor voertuigen die met een lage motorbelasting en / of in koude omstandigheden werken door OptiSpray™ te gebruiken als vervanging van AdBlue®-producten.

Heeft u interesse ? Aarzel dan zeker niet,
vraag vrijblijvend een offerte aan of contacteer ons