Wist je dat bij Darvan ook terecht kunt voor al uw AdBlue toebehoren? 
Naast het leveren van AdBlue zorgen wij ook voor de gepaste tanken, tankaccessoires, pompen en toestellen voor inhoudsmeting.

U krijgt van ons voor, tijdens en na uw aankoop professioneel advies op maat.
Wij hebben voor elke situatie de ideale AdBlue-oplossing in huis.

We zijn verdeler van volgende merken

Tanks

Wij bieden een ruim assortiment hoogwaardige kunststoftanken aan. Zowel mobiele als stationaire tanken van topmerken als Kingspan en Blue1. Of u nu op zoek bent naar een enkelwandig of dubbelwandig tank: Darvan beschikt over verschillende afmetingen en samenstellingen.

Daarbovenop helpen wij u graag verder voor speciale verzoeken want voor elke situatie hebben wij een oplossing, zo bent u verzekert van een veilige en duurzame opslag.

Opgelet, metalentanken zijn niet geschikt voor AdBlue aangezien het een corrosieve werking heeft.

Pompen

Naast AdBlue-tanken leveren we u ook AdBlue-pompen. Deze pompen van het merk Piusi zijn speciaal ontworpen om gemakkelijk en veilig AdBlue te tanken. De behuizing bestaat uit inox en kunststof en bevat geen metalen onderdelen. U kunt kiezen uit verschillende AdBlue-pompen uitgerust met al dan niet een teller.

Telemetrie

Heeft u een wagenpark en bent u opzoek naar een gemakkelijke oplossing voor uw AdBlue te beheren. Wij voorzien u van de geschikte telemetrie zodoende dat u nooit meer zorgen hoeft te maken.

Met onze telemetriesystemen van Kingspan en Blue1 beschikken we over een geweldige tool om uw tank op afstand te beheren. Kijk altijd en overal hoeveel u nog op voorraad heeft met de handige app die u kunt downloaden in Google Play of Apple App Store. Wij zorgen voor automatisch levering met behulp van de logistieke software en kiezen we voor de meest efficiënte en optimale route. Zo beperken we alweer, samen met u, onze ecologische voetafdruk.